مراسم اختتامیه نخستین دوره جامع آموزش خبرنگار چند رسانه ای در دانشگاه سوره برگزار شد.
دوره جامع آموزش خبرنگار چند رسانه ای با همکاری مدرسه نوآوری گروه رسانهای مهر (مهرینو)، مرکز آموزشهای تخصصی دانشگاه سوره و مدرسه هنر و رسانه آینه طراحی شد. در این دوره که برگزاری آن سه ماه طول کشید، دانشجویان 22 سرفصل آموزشی را در 87 ساعت و با حضور 20 استاد سرشناس کشور گذراندند.
در مراسم اختتامیه این دوره که روز یکشنبه 5 دی ماه 1400 در سالن اجتماعات دانشگاه سوره برگزار شد، دکتر محمدحسین ساعی رئیس دانشگاه سوره، دکتر محمد شجاعیان مدیرعامل خبرگزاری مهر، دکتر علی خاکی مدیر مدرسه نوآوری مهر، قاسم اکبری مدیر مرکز آموزش های تخصصی سوره و جمعی از اساتید و دانشجویان دوره حضور داشتند و از اساتید برتر دوره و آثار برگزیده دانشجویان تقدیر شد.
از مهمترین ویژگی های این دوره در کنار جدید بودن سرفصل ها میتوان به فرایند منتورینگ و کاربردی بودن کلاسها اشاره کرد. دانشجویان این دوره از ابتدای ترم، سرویس خبری مورد علاقه خود را انتخاب کردند و پس از گذراندن کارگاه های مقدماتی به تحریریه خبرگزاری مهر وصل شدند و در یک فرایند آموزشی، تولیدات دانشجویان ارزیابی شد و آثار زیادی از دانشجویان دوره توسط خبرگزاری مهر منتشر شد.
در این مراسم دکتر ساعی با اشاره به وجود مشکل در آموزش آکادمیک کشور گفت: اشکال آموزش آکادمیک این است که در جریان آموزش کمترین ارتباط بین دانشجویان و بازار حرفه ای وجود دارد. ما سعی کردیم در این دوره این مشکل را رفع کنیم تا هم در فرایند جذب تمرکزمان بر دانشجویان با انگیزه و با استعداد باشد و هم دانشجویان در عرصه عمل کار را یاد بگیرند.
ساعی عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی تاکید کرد: برنامه جدی ما برای یک سال آینده در شورای عالی انقلاب فرهنگی این است که تغییرات جدی در برگزاری کنکور ایجاد شود به نحوی که دانشجویان بر اساس استعداد و علاقمندی وارد دانشگاه شوند و مانند رشته های پزشکی که دانشجویان باید چند سالی طرح بگذرانند تا فارغ التحصیل شوند، لازم است دانشجویان سایر رشته های هنری، رسانه ای و فنی نیز به صورت عملی محیط کار را تجربه کنند و بعد مدرک بگیرند.
وی در ادامه اظهار امیدواری کرد که دوره هایی ازین دست بیشتر و با کیفیت بالاتر استمرار داشته باشد تا بتوان نیروهایی با انگیزه و متخصص که نیاز فضای کار فرهنگ و هنر و رسانه است تربیت شود.
دکتر محمد شجاعیان نیز در این جلسه به ضرورت پیوند صنعت و دانشگاه اشاره کرد و گفت: دوره جامع آموزش خبرنگار چند رسانه ای با درک این ضرورت طراحی شد و امیدواریم با استمرار این دست دوره ها نیروهای خلاق و با مهارت بالاتری تربیت شوند.تا بتوانیم خلأهای جدی موجود در عرصه رسانه را برطرف کنیم.
رضا قربانپور گنجی مدرس کارگاه انتخاب عکس برای خبر و فعال عرصه خبرنگاری بین الملل که به عنوان استاد برگزیده دوره توسط دانشجویان انتخاب شده بود نیز ضمن تشکر از برگزار کنندگان دوره و اهمیت برگزاری دوره های آموزشی گفت: سعی کنیم در عرصه رسانه کمتر صحبت کنیم و بیشتر کار کنیم. رسانه ها با آثار شناخته می شوند نه چیز دیگر. برای مخاطب کار خوب تولید کنیم نه اینکه از اهمیت رسانه برایش بگوییم اما خوراک مناسبی به او ندهیم.
حسین شکیب راد استاد برگزیده دوره به انتخاب دانشجویان نیز به اهمیت پایین آوردن سن آموزش فعالیت های فرهنگی اشاره کرد و گفت: الان نوجوانان زیادی هستند که ظرفیت و توان بسیار خوبی دارند تا بتوانند در عرصه رسانه آموزش ببینند تا در جوانی تبدیل به نیروهایی ورزیده و توانمند شوند. شکیب راد که مسئول بخش نوجوان روزنامه جام جم نیز هست اظهار امیدواری کرد که رویدادهایی مشابه دوره جامع آموزش خبرنگاری برای مخاطبان نوجوان نیز طراحی و اجرا شود.
در پایان این جلسه از دانشجویان برگزیده دوره، خانمها نگار هنرمند و دلارام حیدری و آقای حمیدرضا عبدالمنافی تقدیر شد و گواهینامه شرکت در این دوره آموزشی به دانشجویان اعطا گردید.